LamellgardinerVertikalpersienner

Lamellgardiner - Vertikalpersienner

Lamellgardiner har en modern men ändå tidlös design. De fungerar både som solskydd, insynsskydd och rumsavdelare och erbjuder spännande möjligheter att skapa en sober miljö såväl hemma som på arbetsplatsen. 

Lamellgardinen är ett bra insynsskydd som kan användas för att skärma av dagsljuset i varierande grad och har många praktiska funktioner som kan användas i besvärliga fönster med ovanlig form eller annan svåråtkomlig placering.

De är även en perfekt mobil rumsavdelare för miljöer med öppen planlösning alternativt som insynsskydd mellan olika rum med större glaspartier.

 

Med lamellgardiner erhåller man en snygg och funktionell inredningsdetalj som möjliggör både mörkläggning och fullt dagsljus. Genom en enkel vinkling av lamellerna bestämmer man själv hur ljuset ska falla in i rummet under dagen och hur det naturliga ljuset får bli en del av inredningen. De kan ha tre olika öppningar: en som går från höger till vänster eller tvärt om samt en som likt en vanlig gardin möts på mitten vid stängning.  

I vår vackra kollektion kan man välja mellan många olika textilier - kollektionen innehåller allt från ljusa transparenta till mörkläggande tyger och varje textil finns i ett flertal färger.

 

Lamellgardinerna levereras måttillverkade exakt efter kundens anvisningar. Lamellgardinen regleras med lindrag eller motor och finns i olika lamellbredder 89  127 och 250 mm.

 

Ring för mer information eller för att boka ett besök i vårt showroom på Vanadisvägen 6 för inspiration och rådgivning. Vi gör även kostnadsfria kundbesök för måttagning.


 


 

 

 

Insynskampanj!

Hösten är här och vi har nu börjat tända lamporna. Det blir mysigt och ombonat hemma, men insynen blir påtaglig. Vi har nu fina erbjudanden på bl.a. persienner men även andra produkter. Kontakta oss>

Välkommen

LLumar Säkerhetsfilm är glasarmering. Säkerhets- eller splitterskyddsfilm. Era fönster får s.k. säkerhetsglas. Läs mer>>>

Måttanpassade persienner

Vi måttanpassar & monterar persienner i olika stil till hem, kontor, fastigheter & restauranger - med & utan motor.  Läs mer>>>

Lamellgardiner - vertikalt hängande lameller, brukar kallas vertikalpersienner. Snyggt hemma och på jobbet. Läs mer>>>