Skräddarsydda gardiner

Textilier förvandlar rummet och påverkar vår vardag. Färg, ljus och ytor med taktila effekter skapar atmosfär - gardiner är en spännande och betydelsefull del av inredningen. Vi erbjuder skräddarsydda gardiner i tyger med hög kvalité från Almedahls - en möjlighet till att skapa funktionella och vackra miljöer passande både privat och offentlig miljö.  Med det breda sortimentet matchas lätt övrig inredning.

 

Textilerna är tillverkade i bomull, lin och Trevira CS* som är godkända för de höga krav som ställs på olika arbetsplatser och i offentliga miljöer, exempelvis på hotell , sjukhus och i skolor.

 

Almedahls har ett brett och funktionellt sortiment som täcker allt från transparanta, transulenta, fördunklande och mörkläggande vävar till strukturer, metalliserande, ausbrenner och tryckta vävar.

 

Bomull/lin

Klassiska kvaliteter och materialkombinationer med fina moderna mönster av t e x Josef Frank.

 

Ausbrenner

Den unika ausbrenner tekniken skapar ett delvis tryckt transparant tyg där vissa fibrer är bortbrända. Ahlmedahls ausbrenner-textilier finns i en mängd variationer och är ett stående inslag i inredningsarkitekturen över hela världen. Transparans, vävens mjuka fall och ett stort antal strukturer och färger ger möjlighet att skapa en personlig inredning in i minsta detalj.

Flamsäkra/Trevira CS

Med Almedahls miljövänliga, flamskyddade Trevira CS har flamsäkerheten inbyggd i fibern. Idialiskt för alla offentliga miljöer som skolor, sjukhus och hotell.

 

Välj material och modell och skapa en textil inredning i den stil som passar er miljö och smak bäst.

 

Vill man matcha gardinerna med en matta kan vi även erbjuda exklusiva handgjorda mattor. Almedahls har gjort en kollektion handtufftade mattor som harmonierar med deras gardintyger. Det är mattor i fina kvaliteter och med vackra garnblandningar i naturmaterial. ( läs mer här >>>>)

För mer info om Almedahls och deras sortiment>>>


Ring för mer information eller för att boka ett besök oss för mer inspiration och kvalificerad rådgivning i vårt showroom på Vanadisvägen 6 i Stockholm.

 

 

Insynskampanj!

Hösten är här och vi har nu börjat tända lamporna. Det blir mysigt och ombonat hemma, men insynen blir påtaglig. Vi har nu fina erbjudanden på bl.a. persienner men även andra produkter. Kontakta oss>

Välkommen

LLumar Säkerhetsfilm är glasarmering. Säkerhets- eller splitterskyddsfilm. Era fönster får s.k. säkerhetsglas. Läs mer>>>

Måttanpassade persienner

Vi måttanpassar & monterar persienner i olika stil till hem, kontor, fastigheter & restauranger - med & utan motor.  Läs mer>>>

Lamellgardiner - vertikalt hängande lameller, brukar kallas vertikalpersienner. Snyggt hemma och på jobbet. Läs mer>>>