Markis med kassett

Krogmarkis

Markis till pergola

Markiser

Som värmeavskiljare är markiser bland det bästa tänkbara och samtidigt ytterst dekorativa. En markis reducerar upp till 70 % av solens värmeverkan och förhöjer utseendet på fasaden. Markisen är också en bra reklamplats för alla verksamheter och kan beställas med tryck med företagsnamn, varumärke eller logotype.

Vi har olika modeller av markiser med snygga kassetter som skyddar mot väder och vind. Alla modeller kan beställas i olika vävar, färger och mönster samt med tryck. Markisen kan beställas med vev eller som motordriven med hjälp av fjärrstyrning. Vi rekommenderar att man kompletterar med en sol- och vindvakt. Ring oss för mer information eller besök oss i vårt showroom på Vanadisvägen 6 i Stockholm där ni kan får kvalificerad rådgivning och se våra markisdukar. 

Terrassmarkis

Terrassmarkis med vikarmar är lämpliga för villaterasser, balkonger, uteservering och kiosker m.m. Denna markis kan även levereras med kassett där duken rullas in och därmed skyddas för väder och vind. Monteras på vägg eller i tak, med eller utan automatik.

Korgmarkis

Korgmarkiser passar bra för restauranger, villor och hotell. Monteras ovanför fönster och entréer. Markisen kan anpassas till alla arkitekturer och har många variationsmöjligheter när det gäller utformningen, storlek, val av färg, tryckta logotypes och texter. Den kan också bockas efter fönsterbågen och manövreras med lina, vevbox eller motor.

Fallarmsmarkis

Fallarmsmarkiser har ett armfäste som sitter en bit ner på sidan av fönstret och sedan faller rakt ut. Fönstermarkisen finns i olika modeller och utföranden, som kan motoriseras eller automatiseras. Vissa modeller har en skyddande kassett runt väven.

Pergolamarkis

Pergolamarkien är en konstruktion för större uteserveringar, inglasningar, altaner och större ljusgårdar.

Balkongmarkis

Balkongmarkisen är speciellt framtagen med en konstruktion avsedd att användas på balkonger där man har ett tak eller en balkong ovanför. Markisen är enkel att montera med stödben som spänns fast mellan golv och tak.

Balkongmarkis från Dicks Solskydd

FallarmsmarkisVeriolettemarkis

 

 

 

Insynskampanj!

Hösten är här och vi har nu börjat tända lamporna. Det blir mysigt och ombonat hemma, men insynen blir påtaglig. Vi har nu fina erbjudanden på bl.a. persienner men även andra produkter. Kontakta oss>

Välkommen

LLumar Säkerhetsfilm är glasarmering. Säkerhets- eller splitterskyddsfilm. Era fönster får s.k. säkerhetsglas. Läs mer>>>

Måttanpassade persienner

Vi måttanpassar & monterar persienner i olika stil till hem, kontor, fastigheter & restauranger - med & utan motor.  Läs mer>>>

Lamellgardiner - vertikalt hängande lameller, brukar kallas vertikalpersienner. Snyggt hemma och på jobbet. Läs mer>>>