Film med er logotyp


Att insynsskydda med frostad film är den perfekta lösningen om man vill ha ett skydd som fortfarande släpper in mycket ljus. Frostning av glas på detta sätt är ett mycket prisvärt alternativ och ger samtidigt en bra reklamplats.

Många företag, restauranger, hårsalonger och butiker har valt frostad film på fönster ut mot gatan för att både få insynsskydd och samtidigt profilera företaget som ett prisvärt alternativ till vanliga skyltar. Filmen läggs på hela eller delar av glaset i stripes eller mönster efter kundens önskemål och med text och logotyp. Självklart kan man även använda andra filmer till samma sak. Vi har många dekorfilmer i olika täckningsgrader - från nästan helt transparanta till heltäckande - och i många kulörer och metall-toner. ( Läs mer på:  Täckande film )

Frostade filmer mellan exempelvis olika kontorsutrymmen med glaspartier i väggar eller dörrar – med text, rumsnummer eller annan symbol - är också populärt då filmen inte bara skyddar mot oönskad insyn utan också bevarar den ljusa och öppna känslan på ett elegant och modernt sätt. Som kund kan ni själv göra er logotyp eller text i valfritt typsnitt och storlek och sedan maila till oss i exempelvis jpg eller pdf-format. Vi kan även hjälpa er att ta fram ett original.

LRF (Lantmännens Riksförbund) valde att sätta olika namn på alla sina konferensrum i frostad film på dörrarnas glaspartier. På Karolinska Sjukhuset har vi satt hela rutor med frostad film med ett utskuret mönster av en vas med tulpaner - snyggt och mycket uppskattat av personalen. Frostad film finns i olika brons- och silvertoner samt opalgrå och vitfrostad som är mest efterfrågad just nu.

 

Ring oss för mer information och kvalificerad rådgivning eller besök oss på Vanadisvägen 6 i Stockholm för inspiration. Vi gör även ett kostnadsfritt kundbesök för råd och måttagning.

 

 

 

 

Insynskampanj!

Hösten är här och vi har nu börjat tända lamporna. Det blir mysigt och ombonat hemma, men insynen blir påtaglig. Vi har nu fina erbjudanden på bl.a. persienner men även andra produkter. Kontakta oss>

Välkommen

LLumar Säkerhetsfilm är glasarmering. Säkerhets- eller splitterskyddsfilm. Era fönster får s.k. säkerhetsglas. Läs mer>>>

Måttanpassade persienner

Vi måttanpassar & monterar persienner i olika stil till hem, kontor, fastigheter & restauranger - med & utan motor.  Läs mer>>>

Lamellgardiner - vertikalt hängande lameller, brukar kallas vertikalpersienner. Snyggt hemma och på jobbet. Läs mer>>>