Frostad film - InsynsskyddFrostad filmFrostad film

Att insynsskydda med frostad film är den perfekta lösningen om man vill ha ett modernt och elegant skydd som fortfarande släpper in mycket av det naturliga ljuset.

Frostning av glas med denna film är ett prisvärt alternativ som inte bara hindrar den direkta insynen utan också lyfter hela inredningen. Frostad film finns i olika brons- och silvertoner samt opalgrått och vitfrostat vilka är de mest efterfrågade just nu.

Filmen kan läggas på hela eller delar av rutan som stripes, cirklar eller valfritt mönster - det är bara att släppa loss kreativiteten. För företagsprofilering kan filmen läggas med datautskuren text,  bild eller logotyps då fönster är en bra reklamplats för de flesta verksamheter. ( läs mer på: Film med logotyp)

Frostad film mellan exempelvis olika kontorsutrymmen med glaspartier i väggar eller dörrar – eventuellt med text, rumsnummer eller annan symbol är också populärt då filmen inte bara skyddar mot oönskad insyn utan också bevarar den öppna känslan och blir en del av inredningen. I många moderna miljöer finns glasdörrar exempelvis ut mot altaner som ”ögat inte ser”  - med frostad film markeras dessa på ett diskret sätt utan att ta bort intrycket av det öppna mellan ute och inne.

Vi har monterat frostad film på många kontor, konferensrum, daghem, sjukhus, hårsalonger, gym, butiker, advokatkontor, banker och andra verksamheter där man på ett snyggt sätt vill eliminera den direkta insynen. Ett modernt men tidlöst alternativ som passar överallt och som antingen smälter in eller sticka ut mot övrig interiör.

 

Ring oss för mer information eller besök oss i vårt showroom på Vanadisvägen 6 i Stockholm för kvalificerad rådgivning och inspiration. Vi gör även ett kostnadsfritt kundbesök för råd, idéer och måttagning.

 

 

 

 

Insynskampanj!

Hösten är här och vi har nu börjat tända lamporna. Det blir mysigt och ombonat hemma, men insynen blir påtaglig. Vi har nu fina erbjudanden på bl.a. persienner men även andra produkter. Kontakta oss>

Välkommen

LLumar Säkerhetsfilm är glasarmering. Säkerhets- eller splitterskyddsfilm. Era fönster får s.k. säkerhetsglas. Läs mer>>>

Måttanpassade persienner

Vi måttanpassar & monterar persienner i olika stil till hem, kontor, fastigheter & restauranger - med & utan motor.  Läs mer>>>

Lamellgardiner - vertikalt hängande lameller, brukar kallas vertikalpersienner. Snyggt hemma och på jobbet. Läs mer>>>