SäkerhetsfilmSäkerhetsfilm

Säkra era lokaler mot inbrott med LLumar säkerhetsfilm/splitterskyddsfillm. Det går sekundsnabbt att krossa en ruta och ta varor eller datorutrustningar innan polis eller väktare är på plats. Erfarenheterna visar att lokaler med vanligt glas i fönster eller dörrpartier inte hindrar tjuven trots att lokalerna är larmade.  Installera därför glasarméring med med hjälp av splitterskyddsfilm. Därmed är det svårare för inbrottstjuven att ta sig in och era vanliga glas har konverterat till  säkerhetsglas - en typ av alminerat glas. Filmen blir även ett personskydd om man sitter i en utsatt miljö.

Splitterskyddsfilmen gör så att rutan sedan kan utsättas för påfrestningar i form av explosioner, stötar eller annan fysisk påverkan. Glaset kan visserligen krossas och gå sönder men håller samman och sprids inte lika lätt som livsfarliga projektiler.

Glasarméringen stör inte utseendet på era lokaler i jämförelse med grindar och galler utan ger ett osynligt skydd. Splitterskyddsfilm plus larm är den loptimala ösningen.

LLumar skydds- och säkerhetsfilmer finns i olika färger och tjocklekar. För att kunna erbjuda olika typer av lösningar på olika glasartade säkerhetsproblem finns filmerna även att få som kombinerade solskydds- och skydds/säkerhetsfilmer vilket är kostnadseffektivt. LLumars skydds- och säkerhetsfilmer är designade och testade enligt internationell standard för att hålla glassplitter på plats. Exempel på detta är SS EN 12600 och SS EN 356. OBS! All splitterskyddsfilm ska fogas med Dow Corning 995.

 

Ring för mer information eller för att boka ett kostnadsfritt kundbesök för råd och måttagning eller besök oss i vårt showroom på Vanadisvägen 6 i Stockholm.

 

 

 

Insynskampanj!

Hösten är här och vi har nu börjat tända lamporna. Det blir mysigt och ombonat hemma, men insynen blir påtaglig. Vi har nu fina erbjudanden på bl.a. persienner men även andra produkter. Kontakta oss>

Välkommen

LLumar Säkerhetsfilm är glasarmering. Säkerhets- eller splitterskyddsfilm. Era fönster får s.k. säkerhetsglas. Läs mer>>>

Måttanpassade persienner

Vi måttanpassar & monterar persienner i olika stil till hem, kontor, fastigheter & restauranger - med & utan motor.  Läs mer>>>

Lamellgardiner - vertikalt hängande lameller, brukar kallas vertikalpersienner. Snyggt hemma och på jobbet. Läs mer>>>